Alu Lermytte

Langer genieten van de warmte van een mooie zomeravond. De eerste zonnestralen van het seizoen zo veel mogelijk binnenlaten...

Licht en warmte scheppen welbehagen, daar kan niemand omheen. Met een veranda van Alu-Lermytte omringt u zich maximaal met dit zalige gevoel. Wij maken een veranda op maat van u en uw gezin. Wij bestuderen uw wensen met de nodige vakkundigheid. Uw veranda wordt zo een unieke plaats in de woning.

50 jaar geleden stichtte Bernard Lermytte een kleinschalig atelier achter z'n ouderlijke huis. Tien jaar later verhuisde Alu-Lermytte naar de Ouderdomseweg waar de huidige site vandaag beschikt over een ruime toonzaal, productie-ateliers en een magazijn. Sinds 2006 zijn de zonen, Yves en Mario medezaakvoerders van Alu-Lermytte.

Dit modern familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring én kennis, gelooft in een scherpe prijs-kwaliteit verhouding en stelt zich flexibel op in functie van de klant. Alu-Lermytte beschikt over een gespecialiseerd atelier. Deskundige vaklui buigen zich over uw project. Ons dynamisch team heeft passende oplossingen voor elk van uw wensen. 

Hebt u graag een idee over het kostenplaatje?
Wij maken een gratis offerte voor u op!

Contacteer ons
image

RAMEN EN DEUREN

image

VERANDA'S


image

OUTDOOR LIVING

image

ZONWERING

Onze partners

image

SAPAGROUP

Sapagroup ontwikkelt en produceert aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant: lichte, middelgrote tot zeer grote profielen in zowel standaardvorm als complexe vorm. Sapa vertrouwt op hun jarenlange ervaring in projecten met structurele oplossingen en is dus een uitermate geschikte partner voor het realiseren van veranda’s.

image

PIERRET

Pierret produceert al meer dan 50 jaar ramen en deuren. Absolute kwaliteitszorg maakt van deze firma de partner bij uitstek. De keuze van een raam mag in geen geval een ondoordachte aankoop zijn. Pierret is zich daarvan bewust. Hun inspanningen resulteren dan ook in het uitgebreide gamma van oplossingen aansluitend bij uw budget en verwachtingen. Pierret biedt 4 soorten ramen aan: PVC, hout, aluminium en de combinatie van hout en aluminium. Pierret beschikt bovendien over een uitgebreide studiedienst die blijft innoveren en investeren in onderzoek naar beter isolatie en voldoende ventilatie-circulatie.

image

HÖRMANN

Op de markt van de bouwelementen is de naam Hörmann vandaag de dag een begrip op het gebied van garagedeuren, huisdeuren, kozijnen en aandrijvingen voor woning en industrie. De Hörmann-groep is op dit vlak dan ook de grootste aanbieder in Europa, dankzij tientallen jaren bestendige groei van een familiebedrijf in het teken van vernieuwing, kwaliteitsgarantie en klantenbinding. 

image

WINSOL

Alu-lermytte werkt samen met Winsol. Marktleider in België en Frankrijk in zonwering.

High-end gamma zonwering, luifels en screens met tal van innovaties. High-end gamma terrasoverkapping.
Ontdek de SO lammellendak (outdoorliving) en winnaar van de red dot award 2019.

Nood aan nieuwe ramen en deuren?

Of misschien staat een nieuwe veranda wel op de planning?
Bezoek onze showroom en ontdek al onze mogelijkheden.